LEDtalks GlowNext tour op Strijp S

LEDtalks GlowNext tour op Strijp S

12/11/2015 18:30 - 12/11/2015 20:00, Omah

Naast de route door de binnenstad wordt er ook op Strijp-S een verzameling lichtkunst gepresenteerd onder de naam GLOW NEXT.  GLOW NEXT biedt een platform voor innovatieve en experimentele lichtkunst, maar ook voor lichttoepassingen die een maatschappelijke betrokkenheid tonen. Op GLOW NEXT kunt u natuurlijk ook  zelf een wandelroute langs de verschillende lichtobjecten volgen. Echter als u meer wilt ontdekken en weten van de objecten kunt u zich aanmelden voor een begeleide tour van een uur (18:30u tot 19:30u), op 12 november aansluitend aan LEDtalks.

GLOW biedt niet alleen een andere kijk op heden en verleden, maar ook een vergezicht als het om de toekomst gaat. Kan licht een rol vervullen bij vraagstukken rond duurzaamheid, gezondheid, veiligheid en kwaliteit van leven?

Dus als u meer wil ontdekken op GlowNext op 12 november, meldt u dan snel aan. Wacht niet te lang met aanmelden, want het maximaal aantal deelnemers is beperkt! De deelname is kosteloos (maar niet vrijblijvend) en is alleen mogelijk in combinatie met deelname aan het LEDtalks event.