René Geerts: De impact halfgeleider-industrie op de lichtindustrie

René Geerts: De impact halfgeleider-industrie op de lichtindustrie

René vertelt in deze ledtalk over de impact van de chipindustrie, de complexiteit van ontwikkelen met leds en de turbulentie van de lichtmarkt. Hij geeft aan dat dit vraagt om multidisciplinaire samenwerking om succesvol te kunnen zijn in LEDs.
René directeur van RENA electronica B.V. (www.rena.nl) begon in de jaren tachtig in de theaterverlichting, maakte industriële besturingen in de jaren negentig en koos na de eeuwwisseling volledig voor systemen met leds. René Geerts staat midden in de verlichtingsmarkt, maar volgt de ontwikkelingen met verbazing.
Zie voor meer informatie www.rena.nl

Comment are closed.

About the author

René Geerts

Rene richte in 1981 RENA op en begon in de theaterverlichting, maakte industriële besturingen in de jaren negentig en koos na de eeuwwisseling volledig voor systemen met leds.Zoals aangegeven waren in de beginjaren de basis-aktiviteiten het ontwikkelen en produceren van licht- & geluids- apparatuur voor podia, en klantspecifieke oplossingen in de entertainment industrie (electronische spelen, bedieningspanelen voor pretparken, gaming etc).Gedurende de jaren daarna specialiseerde RENA zich in ontwikkeling en productie van hard- & software voor machinebesturingen (embedded control)In de 90-er jaren deed de LED zijn intrede, en ook deze werd ingepast in de designs van RENA. Een scala aan low-power LED-applicaties werd ontwikkeld, zowel voor de OEM’er als in projectmatige toepassingen.Alle kennis en ervaring die RENA gedurende de jaren heeft opgebouwd wordt nu toegepast bij het maken van applicaties met Power-LED’s. Sinds 2008 besteedt RENA alle ontwikkelcapaciteit aan LED-toepassingen.


Organisation : RENA Electronica B.V.


Email : info@rena.nl


Linkedin : LinkedIn profile